a te cupla, cuplare

– Dacă ar fi să ne cuplăm…
– Să ne cuplăm…
– Da, snobule, să ne cuplăm. Ce nu-ți place, ce-ți mai pute? Așa vorbesc oamenii de la mine din bloc, de la piață, de aici. Sau poate, Piciule, tu nu înțelegi cuvîntul? Zi așa și te învață mama. Dragoste ai futut? Ca să știu ce trebuie să te mai învăț.
Ata se dezlănțuise iar. De obicei o făcea cînd se simțea într-o poziție inferioară. Nu îi plăcea cînd o corectam, de fapt nimănui nu-i plăcea asta, dar ea reacționa violent și eu eram destul de încăpățînat să nu renunț. De cele mai multe ori se lăsa cu imprecații din partea ei și cu tăcere uimită dintr-a mea. I-aș fi răspuns că ăia vorbesc cu „scluptură”, cu dezacorduri scîrboase, cu…Nu pricepeam de ce nu se lasă moale, așa cum mă lăsam eu cînd se apropia de mine și mirosul ei mă mîngîia. Pesemne că eu nu eram așa de plăcut.
– Acu taci. Măria sa tace superior. Nu se apleacă să se mînjească de noroi. Ascultă, fraiere, cînd o să-ți pun mizeria asta de pizdă pe față, o să-ți placă și o să mă rogi în genunchi ca s-o mai fac. În genunchi, auzi tu?
O priveam uimit parcă de vorbele groase ce-i ieșeau din gură precum apa Vavilonului vechilor evrei duși departe de Ierușalaim. Avea dreptate. Am s-o rog cu toate gîndurile mele în genunchi. Ea s-a întors cu spatele la mine și plecă unduindu-se, iar culoarul parcă se legăna odată cu șoldurile ei ce-mi răpeau ochii și mințile. La ușa biroului ei se întoarse, mă privi zimbind, știind parcă la ce mă gîndesc imagine cu imagine , silabă cu silabă, geamăt cu geamăt. Eram țintuit pe crucea dorinței mele de iubita mea cu vorbele mele. A mea, al meu, ale mele. Nicicum.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s