manechinul tăriceanu și bretoșenia sa

motto:
Este probabil cea mai rusinoasa atitudine a unui fost presedinte a PNL. PNL a avut multi presedinti, unii dintre ei au murit in inchisorile comuniste, altii dintre ei, chiar daca au parasit partidul – vezi Stoica, Stolojan – parca totusi nu au fost in situatia atat de jenanta incat sa ajunga la mana si la usa PSD.
Crin Antonescu
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-16782728-antonescu-despre-nominalizarea-lui-tariceanu-sefia-senatului-este-probabil-cea-mai-rusinoasa-atitudine-unui-fost-presedinte-pnl-ajunga-mana-usa-psd.htm

Pe tovarășul Călin Etc. Tăriceanu l-am văzut viu și nevătămat ani în urmă cu ocazia unei conferințe de presă la care ipochimenul a intrat întrebîndu-l pe organizator dacă acolo sunt numai ziariști. Am mîrîit „Nu, a venit și chelnerul!”, dar nu s-a băgat de seamă. L-am mai ascultat cu ocazia venirii lui Bill Gates în România unde nu le-a scos pe gazde din „mIcrosoft”, „așa se scrie, așa se citește, nu umbla cu cioara vopsită!”. În afară de aceste două episoade nu am mai avut „plăcerea” de a mă intersecta cu cartoșenia sa în viu. Că ajunsese în PNL la tablouri pe perete, că nimeni nu mai dădea bani pe părerile sale poate să fie supărător, dar trecerea cu arme și bagaje la un partid fantomatic, pentru a obține funcția de șef al senatului gudurîndu-se pe lîngă un prim-ministru de vis urît, e mult peste posibilitățile mele de înțelegere sau abținere.

Pe de altă parte tovarășul Crin Antonescu era în PNL la vîrf pe vremea cînd CPT conducea guvernul sub „înțeleapta” conducere a lui Ion Iliescu și atunci nu i s-au strepezit dinții. Iar cînd însăși bretoșenia sa a bătut palma cu același Ponta, pe care azi îl stuchește, nu-mi aduc aminte să se fi strîmbat de parcă ar fi degustat chinină, deși cei pe care-i pomenește, alde Brătienii, erau elice în mormînt. Care e surpriza, tovarășe Crin Antonescu? Că un manechin e pus în valoare doar în vitrină, iar smecherii din PSD au nevoie de astfel de obiecte pentru mimarea democrației, pe care și-ar dori-o moartă? Că Manechinul Călin Etc. Tăriceanu e mort după o foncție? Nimic nou.

Problema adevărată e aceea că, tu, Crin Antonescu, președintele Partidului Național LIBERAL, ai făcut pact cu diavolul dintr-o ură mică împotriva lui Băsescu. Nimic nu te îndrituia să coalizezi un partid, care ar fi putut genera un viitor economic stabil, cu comuniștii. Propozițiile pe care le scoți sunt exact ceea ce tu gîndești despre votanții care te-ar alege. Ai semna o cerere de grațiere pentru „sărmanul” Gică Popescu, acu îl împroști pe un imbecil prețios, amicul Călin, uitînd că avem nevoie de un președinte care nu se joacă de-a legea sau se face frate cu dracu pînă ajunge președinte. Însăși demisia ta din fruntea senatului e un act electoral. Vrei să ne arăți ce plin de principii ești. Ca broasca de păr, individule! Nu am văzut nici cea mai mică părere de rău că ai tîrît partidul, care a țopăit d ebucurie de altfel, în USL. Problema ta e că nu l-au pus pe Johannis vice-prim-ministru. Nu acesta era motivul despărțirii, dar e puțin probabil ca să-ți dai seama că nu aveai ce căuta în USL, în afară de ambiția ta măruntă de a ajunge președinte.

Pe mine mă lasă rece că e manechinul sau altă slugă la cîrma senatului. Și tu ești tot o slugă, chiar dacă vei ajunge președinte. Din partea mea calea e liberă pentru că nu văd nicio soluție. Nici cu tine, nici cu altul.

P.S. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-16784077-ultima-ora-calin-popescu-tariceanu-ales-presedinte-senatului.htm

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s