sezonul colţilor lungi

după ce a apărut pe post de fazan la împărţirea colacului, miron mitrea s-a propus vice la senat.  succesele lui organizatorice în cele două episoade electorale îl puneau într-un loc de forţă, dar se pare că geoană ot dăbuleni i-a rezervat doar o cămaşă.  bleen sugera ideea că a fost doar o demonstraţie de arătat pisica. pînă la un punct şi eu am crezut că, asortîndu-se discursul echilibrat din ultima vreme, mitrea atrage atenţia psd-iştilor cam cum stau. colţoşenia înregistrată, nu se spune cum, ne arată că senioria e ceva greu de dus, deşi omul avea toate motivele să-i clefăie „prostănacului” carotida.

răftuirea lui dan voiculescu, furnizor de declaraţii pe la diverse curţi şi procurori, în postură de mahăr de-al doilea sub umbrela unui pact de doi lei, ne spune că pe la vîrful partidului le cam îngheaţă ceafa cînd îi văd manivela atît de aproape de şuruburile puterii. cum diplomaţia nu e partea tare a lui geoană, lovitura dată celui mai bun organizator al lor e un soi de atac sub centură dată de o găină aflată pe seară cu frica de bostănărie.

cinstit să fiu nu cred că psd-ul se va sparge din atîta lucru, dar putem urmări cum vor mai evolua lucrurile în partidul ouălelor de toate soiurile, numărate, stricate sau recepţionate.

2 gânduri despre „sezonul colţilor lungi

  1. Al dracu’ ala de l-a-nregistrat pe Manivela pe reportofon….cred ca era ascuns tot intr-o buda ca atunci la negocieri ,
    ca pe holurile largi ale Parlamentului ochiul de vultur sindical l-ar fi reperat rapid.
    Macar a aflat si gionica ce i se pregateste ,
    sa vezi acum vigilentza si palme cu piciorul….
    heheeee,
    vin vremuri si mai interesante ,
    bine ca bizonul are sarmale si piftie si vin …si-l doare deocamdata-n cot de postasul care nu mai apare cu alocatia si cu pensia.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.